yvonnethijs.png
Yvonne Thijs | Herbenusstraat 89a Maastricht | Tel. 0644987495 | yentlecoaching@live.nl
Yvonne Thijs
 

Yvonne Thijs, personal coach

Yvonne ThijsVoordat ik mijn huidige praktijk begon, heb ik jarenlang gewerkt in het onderwijs als leerkracht, directeur en intern begeleider. In deze jaren heb ik veel geleerd over management, lerende organisaties, werken in teams, gedragsproblemen e.d.

Al van jongs af aan ben ik geboeid in mensen en vooral in de vraag; wat beweegt mensen, wat maakt dat ze doen wat ze doen? Geïnspireerd door die vraag heb ik de afgelopen jaren opleidingen gevolgd, waaronder NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Professioneel coachen te Amsterdam en Brussel. 

 


Ik heb ervaren wat het is om niet meer gelukkig te zijn in mijn werk en hoe het is om te zien dat oude gedragpatronen niet meer werken en hoe het is om in die onzekerheden te verkeren. We zoeken allemaal in ons leven naar een manier van leven die recht doet aan wie we zijn en wat we in dit leven willen realiseren voor onszelf en anderen. Ik heb ervaren dat het enorm veel energie en kracht geeft om uiteindelijk een sprong te maken naar nieuwe mogelijkheden en te vertrouwen op wat komt.

Ik ben aangesloten bij NVNLP en NOBCO